Kundvagn | Kundtjänst
"What's yours, is mine."
(Thief)
Retrospelbutiken - en butik fylld av tidlösa klassiker och rariteter
 Sök:   
Vårt sortiment
Limited Run Games
Switch
Playstation 4
Fler spel
Strictly Limited
Switch
Playstation 4
Brädspel & Kortspel
Brädspel
Kortspel
Rollspel
Sony Playstation
Playstation 5
Playstation 4
Playstation 3
Playstation 2
Playstation
PS Vita
Sony PSP
Playstation Classic
Nintendo
Classic Mini
Amiibo
Nintendo Switch
WiiU
Nintendo Wii
Gamecube
Nintendo 64
Super Nintendo
Nintendo 8bit
Nintendo 3DS
Nintendo DS
Gameboy Advance
Gameboy Color
Gameboy
Game & Watch
Xbox
Xbox One
Xbox 360
Xbox
Sega
Dreamcast
Saturn
Mega CD
Sega 32X
Megadrive
Master System
Sega GameGear
Merchandise
Tavlor
Muggar
Väskor
Star Wars
Harry Potter
Nintendo
Fallout
Marvel/DC
Game of Thrones
TV
Musik
Övrigt
PC
PC
Atari
Jaguar
Atari Lynx
Atari övrigt
Retro
My Arcade
SNK NeoGeo Mini
Retro Freak
3DO
Amiga CD32
Amiga
Commodore 64
CDI
Neo Geo
Övrigt Retro
Övrigt
DVD-film
Meccano
Misc
Radiostyrt
Spelguider

Sök

Steel Diver
Nintendo 3DS
198
kr
med fri frakt!

Konto
Från 50kr per månad

Detta är en Begagnad produkt


1 ex i lager
Leveranstid 2-5 dagar

Produkten innehåller
Spel
Box
Manual
Spelet fungerar på
Nintendo 3DS
Fungerar till 100%
Du får 1 års garanti på alla produkter, nya och begagnade.
Läs mer här
Information 1 Recensioner
Produktinformation

Steel diver 3DS

Att hålla en ubåt vid liv är inte någon enkel uppgift, särskilt inte när torpederna viner runt hullet i 3D! Låt din Nintendo 3DS bli periskopet och utnyttja både 3D-skärmen och gyron till max!

Ubåtssimulator
I det här spelet fungerar verkligen symbiosen klockrent mellan pekskärmen och den övre 3D-skärmen på Nintendo 3DS. Spakar, reglage, och andra kontroller sköts effektivt på pekskärmen medan all action utspelar sig där uppe (fast det egentligen är “där nere” med tanke på miljön i spelet!). Det gäller att ha nerver av stål och kunna fatta avgörande beslut väldigt snabbt för att inte ubåten ska sjunka till havsbotten! Det finns nämligen fientliga ubåtar och deras torpeder sänker lätt ett alltför gott självförtroende.

Det finns flera olika typer av ubåtar att välja mellan, alla fungerar i grund och botten på samma sätt men de har olika funktioner och kontrollkänslan varierar.

Lär dig kontrollera din Steel Diver
Om du ska lära dig att få din ubåt (Steel Diver) på rätt köl gäller det att bemästra alla knappar, spakar och reglage som finns på pekskärmen. Till att börja med finns en stor “karta” som visar geografin i närområdet så att du kan planera din resa. Får du torpeder efter dig gäller det att släppa ut luft för att förvirra dem, men tänk på att luft är en bristvara nere på havets botten! Du måste upp ända till ytan för att fylla på igen, så slösa inte!

Två reglage och en ratt tar hand om styrningen av din Steel Diver. Det vågräta reglaget reglerar hastighet, det lodräta tar hand om dykningen och ratten används för att ändra vinkel på ubåten. Alla tre måste givetvis hanteras med största varsamhet för att du inte ska braka in i en bergvägg eller göra bort dig på annat sätt! En ubåt väger över 1000 ton vilket gör att den knappast vänder på fläcken. Kom ihåg att planera var du ska åka, för börjar du panikdra i reglagen för sent kan du hälsa hem, då kommer du inte att hinna. Steel Diver kräver träning!

Vad skulle en ubåt vara utan torpeder? Det är bara att klicka på torpedikonerna för att fyra av (och du kan skjuta hur många du vill) men tänk på att det är en kritisk väntetid innan du kan dra iväg en till. Skulle du själv bli träffad av fientlig eld gäller det att hålla huvudet kallt. Steel Diver har en skademätare och sjunker den till noll sjunker din ubåt till botten… utan returbiljett! Stig upp till ytan när du behöver reparera din Steel Diver.

Periskopet
Har du spelat “sänka skepp”? Nintendo 3DS fungerar som ett periskop och det betyder att om du vrider dig åt höger kommer spelskärmen att följa efter! Dina egna rörelser styr alltså vart du tittar (det går att använda reglage på pekskärmen också om du inte har en kontorsstol tillgänglig). Du har en radar till ditt förfogande så att du ser var fienden befinner sig, och när du har målet i sikte är det bara att ge eld! Precis som när du ligger och lurar på havsbottnen kan du i periskopläge skicka iväg hur många torpeder du vill, men varning för dröjsmålet emellan! Känner du dig hotad kan du alltid dyka ned i det blå…

Missions
Det här är huvuduppdragen som du ska klara av, helst så snabbt som möjligt! Du får en så kallad spöktid som visar ditt bästa resultat, men är du en core gamer ska du förstås utmana spelutvecklarnas spöktider! Slår du dessa belönas du med medalj! För varje uppdrag som slutar lyckligt får du tillgång till en nivå av Periscope Strike där det bara gäller att skjuta ned så många fiendeskepp som möjligt.

Steel Commander
Om du tröttnar på all action är det bara att luta dig tillbaka i Steel Commander, ett mer strategiskt spelsätt. Det här är ett turordningsbaserat spelsätt där du måste känna din motståndare och försöka lista ut var han eller hon har gömt sina skepp. Steel Commander kan spelas av två spelare!
Underskatta inte dekalernas krafter

Lyckas du bra i Periscope Strike-uppdragen får du dekaler som kan fästas på dina ubåtar som ger dem speciella krafter! Tänk på att du måste samla flera dekaler av samma sort för att effekten ska aktiveras.

Stöder multiplayer med ett spel (ej kompletta features)
Recension

En recension av: Hanako

Betyg 

Steel Diver är ett spel ubåtar med en hel del uppdrag, utmaningar och olika spellägen som man kan ta sig an. Jag hade aldrig någonsin kunnat tänka mig att jag faktiskt skulle kunna tycka om ett sådant här spel, men det gjorde jag! Jag är glad att jag gav spelet en chans även fast jag i vanliga fall aldrig skulle köpa ett sådant här spel.
Av alla titlar som släpptes samtidigt som Nintendo 3DS konsolen så har Steel Diver helt klart den bästa 3D effekten. Spelet har många härliga detaljer såsom sjunkna skepp, vulkaner, bubblor, jetstrålar, en hel del fiskar och allt detta ser fantastiskt ut i 3D.
Rent visuellt så är Steel Diver helt fantastiskt. Om det här spelet hade kommit till någon annan konsol så tror jag inte att jag hade tyckt om det men nu när det är till Nintendo 3DS med riktigt fin grafik, härliga 3D effekter och enkla kontroller så kan jag enkelt säga att det är en av de vackraste och roligaste titlarna till Nintendo 3DS och jag kan rekommendera den till alla!
Även om du i vanliga fall inte skulle uppskatta ett spel med ubåtar så måste du ge Steel Diver en chans. Det är något du aldrig kommer att ångra!

Läs fler recensionerSäkra köp Kundtjänst Omdömen Om Retrospelbutiken


Hos oss handlar du säkert.
Har du några frågor?
Du når oss enkelt på något av följande sätt: Våra öppettider är
vardagar 9-16.30
99% positiva
Vära omdömen pä Tradera
Detta är en avdelning av Spelbutiken.se där vi säljer klassiska spel och rariteter, såväl nya som begagnade.

Vi köper in mängder av begagnade spel, så vårt sortiment uppdateras dagligen.
 
LiveChat

Vi erbjuder
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Begagnat är alltid billigare!
Fri frakt på ALLT utom bräd- och kortspel
Du kan nu köpa som företag eller myndighet

Inköp av begagnat

Kampanj
Final Fantasy VII & Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack (Import)
Mer information..
528 kr

Social media

Recensioner

Senast inkomna spel
Amiibo Figurine - Inkling Boy (Splatoon Collection)
(Amiibo)
Mer information..
278 kr
Band Hero (wii)
69 kr
Saints Row (x36)
78 kr
Bravely Default (n3ds)
598 kr
Dragon Quest VII: Fr (n3ds)
498 kr
Lost (x36)
78 kr
Rayman Raving Rabbid (wii)
198 kr
Overlord: Dark Legen (wii)
198 kr
EA Sports Active (wii)
108 kr
Guitar Hero World To (wii)
248 kr
The Last of Us Remas (ps4)
168 kr
NHL 15 (ps4)
98 kr
The 3rd Birthday: Tw (psp)
698 kr
GUN (x36)
128 kr
Guitar Hero: Aerosmi (wii)
108 kr
Amiibo Figurine - In (mbo)
268 kr
Zelda: Twilight Prin (wii)
268 kr
Playstation Move: Mo (ps3)
328 kr

 Sök: