Kundvagn | Kundtjänst
"They're all dead... except for me."
Alex Mercer (Prototype)
Retrospelbutiken - en butik fylld av tidlösa klassiker och rariteter
 Sök:   
Vårt sortiment
Limited Run Games
Switch
Playstation 4
Fler spel
Strictly Limited
Switch
Playstation 4
Brädspel & Kortspel
Brädspel
Kortspel
Rollspel
Sony Playstation
Playstation 5
Playstation 4
Playstation 3
Playstation 2
Playstation
PS Vita
Sony PSP
Playstation Classic
Nintendo
Classic Mini
Amiibo
Nintendo Switch
WiiU
Nintendo Wii
Gamecube
Nintendo 64
Super Nintendo
Nintendo 8bit
Nintendo 3DS
Nintendo DS
Gameboy Advance
Gameboy Color
Gameboy
Game & Watch
Xbox
Xbox One
Xbox 360
Xbox
Sega
Dreamcast
Saturn
Mega CD
Sega 32X
Megadrive
Master System
Sega GameGear
Merchandise
Tavlor
Muggar
Väskor
Star Wars
Harry Potter
Nintendo
Fallout
Marvel/DC
Game of Thrones
TV
Musik
Övrigt
PC
PC
Atari
Jaguar
Atari Lynx
Atari övrigt
Retro
My Arcade
SNK NeoGeo Mini
Retro Freak
3DO
Amiga CD32
Amiga
Commodore 64
CDI
Neo Geo
Övrigt Retro
Övrigt
DVD-film
Meccano
Misc
Radiostyrt
Spelguider

Sök

Grand Theft Auto: Liberty City Stories - Platinum
Playstation 2
med fri frakt!

Konto
Från 50kr per månad

Detta är en Begagnad produkt
Går ej att boka nu


Ej i lager


Produkten innehåller
Spel
Box
Manual
Spelet fungerar på
Playstation 1
Playstation 2
Playstation 3
Fungerar till 100%
Du får 1 års garanti på alla produkter, nya och begagnade.
Läs mer här
Information 8 Recensioner
Köp denna produkt och du får 10 kr rabatt på din nästa beställning.
Läs mer här...

Produktinformation

Platinum.


Recension

Denna recension kommer från www.spelbutiken.se´s gamla recensioner

Betyg 

Visst minns ni GTA 3? Visst, nu är det ju San Andreas som gäller om man spelar GTA, men ändå. För er som inte minns: låt mig presentera Liberty City Stories! Samma stad som i GTA 3, fast bärbart och dessutom snyggare (tro det eller ej). Men denna gång spelar man som Toni Cipriani, en kaxig snubbe med lagom mycket stil, men med rätt attityd. Toni har just kommit tillbaka efter att ha dödat en viss person, men är nu tillbaka för gott. Låter detta intressant? Bra, läs vidare.

Att stora Liberty City får plats i lilla PSP är förstås ett olöst mysterium, men du är säkert lika förvånad som jag. Men att GTA spelen kan förvåna är ju inte speciellt förvånande (det blev lite fel där) och spelet har blivit lite av en kvalitetsstämpel. Staden känns faktiskt större än någonsin, i och med det lilla formatet, och det tar mer än ett litet tag innan du hittar i den. Men när du väl gör det så kommer du att känna dej som hemma, och det är lika bra att du vänjer dej, för du kommer nog att tillbringa många timmar i här. I början så hittar du förmodligen inte särskilt bra, men du har naturligtvis en finurlig karta i hörnet av skärmen där ditt hus och flera andra viktiga platser är utpekade. Det som är dåligt med den stora staden är ju naturligtvis det eviga rännandet mellan dom olika uppdragen; för att först få uppdraget så måste du åka från ditt hus, tvärs över hela staden, och sedan vidare till platsen som du ska utföra uppdraget på. Men men, thats life. Den här gången har man dock löst detta på ett smidigare sätt än i dom andra delarna i serien; om du dör på ett uppdrag så måste du gå hela vägen tillbaka till din chef för att få uppdraget igen, men nu har Rockstar varit snälla nog att placera ut en taxi som kör dig dit. Det tackar man för, men fortfarande så känns det lite jobbigt att behöva springa genom halva stan bara för att komma hem så att du kan spara. Fast å andra sidan så kan man ju inte begära att det bara ska finnas fördelar med en storstad som Literty City.

Uppdragen är det som GTA går ut på. I början kommer du att få jobba för den motbjudande Vincenzo, men när du är klar med honom så kommer du att få jobba för t.ex. Din mamma (ja, faktiskt) och senare för Leone himself. Uppdragen är varierande, du får alltid vara beredd att göra allt mellan himmel och jord, bland annat rädda dina kollegor från polisen eller skrota din chefs bil, men naturligtvis mycket mer än så också. Och om du någonsin skulle tröttna på alla uppdrag så kan du ju alltid extraknäcka som ambulansförare, pizzabud eller bilförsäljare. En stor stad och massor med uppdrag och sidouppdrag att göra. Kan det bli mycket bättre? Ja faktiskt, tack vare alla vapen man får som man kan använda mot den intet ont anande befolkningen eller varför inte poliserna när dom jagar dig? En av mina favoriter är det coola ninjasvärdet som du hugger av huvudet på fienderna med, om du känner dig riktigt elak så kan du ta motorsågen, men en riktig klassiker är ju självklart eldkastaren som tänder eld på alla människor runt omkring dig för att sedan sprida elden till personen bervid. En av dom viktigaste sakerna med GTA spelen är ju alla radiokanaler som finns och har hittills alltid varit genialiska. Detta är inget undantag, jag har själv flera gånger snott en bil och stått stilla vid vägkanten bara för att lyssna på musiken, eller den ivriga radioprataren som tjattrar som om det inte finns någon morgondag. En annan kul sak som jag inte har prövat själv ännu är multiplayer, och jag kan väl gissa på att det gäller att ta kål på din motspelare innan han gör samma sak. Det låter ju kul (knappast orginellt) och ju fler spelare som deltar desto roligare borde det ju bli? En sak som jag glömde nämna är kontrollen. Du kan inte styra med styrkorset endast med ”styrspaken”, vilket, för mig, resulterar i kramp i tummen ibland. Ibland så fungerar det tyvärr inte så bra med styrspaken, med undantag för när man kör bil, då det faktiskt brukar fungera riktigt bra. Det automatiska kikarsiktet är en annan sak som man ofta får problem med. Den har en förmåga att oftare låsa in sig på oskyldiga förbipasserande människor än på skyldiga icke-förbipasserande människor som står och skjuter på mej. Men sen när har GTA varit känd för att ha bra kontroll?

När man spelar GTA Liberty City Stories så finns det alltid en känsla av att man är den där skurken som man alltid har drömt om att vara sedan man såg ”gudfadern” för första gången. Spelet är faktiskt skrämmande likt den filmen, du börjar som en småtjuv som får underhugga för den där ultimata maffiabossen som även är din fadersfigur. Och Liberty City är en skön plats att vara i när du flyr från omvärlden. Där kan du göra allt som du inte vågar, kan, eller vill i verkligheten, och trots vissa minus, som kontrollen till exempel, så är detta ännu ett GTA spel som klarar sej över den magiska gränsen nio i betygsskalan.

Radioprataren tjatar om hur farligt det nya fenomenet Internet är (detta utspelar sig 1998), människorna på gatorna kommer med kommentarer som ”Move, i´m late for a blind date” och ”move ashole”. Jag skjuter ihjäl några människor med min nya AK47: a, muckar gräl med en försvarslös gammal tant på gatan, och blir därefter jagad av tre polisbilar genom flera kvarter medan min favoritlåt går på radion. Blod, vapen, och biljakter, så ser en vanlig dag ut i Liberty city.


Läs fler recensioner
Andra spel i denna serie:
Grand Theft Auto IV - Greatest Hits - Playstation 3
Grand Theft Auto IV - Platinum - Playstation 3
Grand Theft Auto - Value Series - Playstation
Se fler spel...

Säkra köp Kundtjänst Omdömen Om Retrospelbutiken


Hos oss handlar du säkert.
Har du några frågor?
Du når oss enkelt på något av följande sätt: Våra öppettider är
vardagar 9-16.30
99% positiva
Vära omdömen pä Tradera
Detta är en avdelning av Spelbutiken.se där vi säljer klassiska spel och rariteter, såväl nya som begagnade.

Vi köper in mängder av begagnade spel, så vårt sortiment uppdateras dagligen.
 
LiveChat

Vi erbjuder
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Begagnat är alltid billigare!
Fri frakt på ALLT utom bräd- och kortspel
Du kan nu köpa som företag eller myndighet

Inköp av begagnat

Kampanj
Talisman 4th Ed.
Mer information..
599 kr

Social media

Recensioner

Senast inkomna spel
EA Sports Active
(Nintendo Wii)
Mer information..
108 kr
NHL 15 (ps4)
98 kr
GUN (x36)
128 kr
Playstation Move: Mo (ps3)
328 kr
Dantes Inferno (psp)
248 kr
Bravely Default (n3ds)
598 kr
Guitar Hero World To (wii)
248 kr
Dragon Quest VII: Fr (n3ds)
498 kr
Zelda: Twilight Prin (wii)
268 kr
Guitar Hero: Aerosmi (wii)
108 kr
Uncharted: The Natha (ps4)
138 kr
Rayman Raving Rabbid (wii)
198 kr
Band Hero (wii)
69 kr
Amiibo Figurine - In (mbo)
278 kr
The Last of Us Remas (ps4)
168 kr
The 3rd Birthday: Tw (psp)
698 kr
Overlord: Dark Legen (wii)
198 kr
Lost (x36)
78 kr

 Sök: